ИНФОРМАЦИЯ ДОСТАКВА 

 

Как се доставят поръчките?

Доставката  на територията на България се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД.

Доставката се извършва до адрес на получателя, както и до офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД.

Реалната стойност на доставката може да е по-ниска или по-висока от зададената в нашия сайт  в зависимост от актуалните тарифи на фирма

 „Еконт Експрес“ ООД.

Какъв е срокът за доставка?

Доставката на артикулите се извършва в рамките на 7-10 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката). Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени от нас.

Моля , обърнете внимание, че някои наши артикули се изработват след приемането на поръчка и може да отнеме повече 10 работни дни в зависимост от нашата натовареност (времето е различно за различните артикули).

Ние ще се свържем с вас за да уточним сроковете за изработка и доставка.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането се извършва с наложен платеж при доставки на територията на България и чрез платформата на Etsy.com за международни пратки.

Как функционира плащането с наложен платеж?

Всички пратки, които изпращаме с Еконт се заплащат с  „Наложен платеж“ като дължимата сума  се заплаща в брой на куриера, доставящ Вашата пратка, при получаването й.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички пратки изпращаме с опция „Преглед и Тест преди плащане“.Имайте предвид, че ако след прегледа преди плащане на артикулите, решите, че няма да заплатите артикулите и ще ги върнете обратно на търговеца, то стойността на транспортните разходи в двете посоки – от и до адреса на търговеца, се поема от клиента.

Персонализирани модели не подлежат на връщане!

Доставяте ли до чужбина?

Да, извършваме доставки до чужбина чрез Български пощи, експресни доставки с А1. Цената на доставката на международни пратки зависи от теглото и дестинацията. Методът на плащане при международни доставки е предварително зададен чрез платформата на Etsy.com . Опцията „Преглед преди плащане“ не е валидна за международни доставки. За повече информация се свържете с нас.

НАМАЛЕНИЕ 

В момента няма текущо намаление!

При поръчка над 120лв Доставката е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ! 

При поръчки над 150лв 

Доставката е 

БЕЗПЛАТНА ДО ЛИЧЕН АДРЕС!